Bundy is welkom!

12 weken 1Zo’n maand of 3 geleden kwam mijn man na een visite wel heel erg vrolijk thuis. Het hondje van de mensen waar hij op visite was geweest, was volkomen onverwacht bevallen, zomaar onder de eettafel. Hij vroeg meteen of wij ook een van de puppy’s zouden adopteren.

Ik moest daar eventjes over nadenken, omdat we al 2 dwergpinschertjes van 6 en 7 hebben. De dag erna zijn we samen naar de puppy’s gaan kijken. Zo klein en zo leuk! De oogjes waren nog dicht, de oortjes ook en mammahondje Lucky was erg alert. Toch mochten we erbij komen, mamma Lucky is een speelvriendinnetje van onze pinschertjes en ze kent ons.

Nadat we de puppy’s gezien hadden, kon ik geen nee meer zeggen. Het bruine hondje zou van ons worden. Wij kozen het teefje, omdat we al 2 meiden hadden.

De weken die volgden waren telkens spannend. We zijn heel vaak bij Lucky en haar pups gaan kijken, zodat de pup al aan ons zou wennen. De oogjes gingen open, de pups begonnen te reageren en te spelen, maar sliepen ook nog heel veel.

We brachten ook een nestknuffeltje, zodat het naar mamma en broertjes zou gaan ruiken. Zo zou de pup bij ons toch iets hebben waar ze zich thuis bij kon voelen.

We kochten een riempje, een halsbandje, een nieuwe bench, puppybrokjes, nieuw speelgoed en de pup kreeg een naam: Bundy. En na heel lang wachten mocht ze dan eindelijk met ons mee naar huis.

Bundy kwam binnen, keek heel even rond en ging meteen in haar bench zitten. Onze andere hondjes vonden het helemaal niet leuk, zo’n klein druk wolletje. Het heeft een paar weken geduurd voordat ze haar accepteerden, maar ondertussen slapen, spelen en eten ze samen.

We weten niet wat het pappahondje voor een ras is en mamma was al een mixje van vanalles en nog wat , dus hebben we geen idee hoe ze er als volwassen hondje uit gaat zien en hoe groot ze gaat worden.We hebben nog steeds geen idee wat het pappahondje voor een ras is en mamma was al een mixje van vanalles en nog wat , dus hebben we geen idee hoe ze er als volwassen hondje uit gaat zien en hoe groot ze gaat worden

Bundy is nu 12 weekjes oud en hoort er helemaal bij in ons gezinnetje. Ze is de afgelopen weken ontzettend hard gegroeid. Ze is al zo goed als zindelijk, loopt mooi mee aan de riem en is het liefst de hele dag in de tuin.

Bundy was een onverwachte verrassing en we zijn erg blij dat we haar erbij hebben.

De avonturen van Bundy en haar dwergpinscher-zusjes Manson en Dita zijn regelmatig te vinden op mijn Instagram account. Klik hier.

Hebben jullie zelf ook honden? Of misschien een ander huisdier?

 

 


3 thoughts on “Bundy is welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.