Mijn beste Blunders en Stommiteiten

blundersMijn hele leven maak ik al de meest lachwekkende blunders en bega ik stommiteiten, omdat ik vaak impulsief ben. Ik doe eerst en dan denk ik pas. Ik heb mijn hart op mijn tong en ik roep vaak dingen die eigenlijk op dat moment niet geschikt zijn voor de situatie. Nadat ik voor de 25 Levensvragen Tag moest nadenken over mijn meest awkward moment, bedacht ik me dat ik nog veel meer van die momenten met jullie kan delen. Veel plezier met lezen en ik hoop dat jullie er net zo hard om kunnen lachen.

De roltrap van de V&D

RoltrapToen ik ongeveer 6 jaar oud was, winkelden wij vaak bij de V&D. Voor kinderen is zo’n uitje meestal niet leuk, maar mijn broertje en ik hadden uitgevonden dat we onderaan de buitenkant van de roltrap een stukje glijbaan hadden. Best leuk, totdat ik hoger wilde gaan om te glijen en ik me aan de bewegende zwarte leuning wilde optrekken. Opeens hing ik aan de buitenkant van de roltrap en durfde niet los te laten, terwijl ik steeds verder mee naar boven ging. Mijn ome J. kon me nog net bij mijn benen pakken en eraf trekken. Nu kan ik er nog steeds mee lachen, maar toen was er van alle kanten paniek.

De kennis met zijn jonge vriendinnetje

Een van mijn mannelijke kennissen had altijd veel jongere vriendinnen. We zagen eigenlijk allemaal dat dat nooit goed kon aflopen, maar goed, zo zijn wel meer mannen. Ik had de kennis al een paar jaren niet gezien, totdat hij in de stad achter me liep en op me riep. Hij liep arm in arm met een jong meisje en er was een iets oudere vrouw bij. Het eerste wat ik dacht was: “Nou ben je echt niet meer te redden, dat kind zit nog op de middelbare school!’ Ik stond me dus in te houden om er mijn mening over te geven, toen hij zei: “Ik zal je even voorstellen aan mijn nieuwe vriendin.” Dus ik geef dat meisje een hand en zeg mijn naam. Zegt mijn kennis: “Dat is de dochter van mijn vriendin”, wijst naar de iets oudere vrouw en zegt: “En DIT is mijn vriendin!”

Wafels bakken

wafels

Ik ging wafels bakken en vriendin P. zou me komen helpen. We gingen dat op de grote tafel in de woonkamer doen, waar onder de tafels tegels lagen, zodat we er niet zo’n zooi van konden maken. Het wafelijzer werd bij ons thuis altijd in een grote plastic zak bewaard. Ik haalde het wafelijzer uit de zak, gooide die plastic zak naast me op de grond en wilde beginnen met bakken. Toen viel me in dat je volgens mijn oma altijd eerst een snee brood in het ijzer moet doen, zodat de eerste wafels niet mislukken. Vanaf dat moment werd het net een slapstick film. Ik stapte op de plastic zak, begon over de tegels te glijden tot aan de keuken, (Als een ninja, maar dan per ongeluk) totdat ik afremde, mijn beide benen gelijktijdig onder me uit gingen en ik het laatste stukje op mijn kont de keuken in gleed.

En dan zijn er nog de blunders waarbij ik op zijn minst sterk aanwezig was, maar die niet helemaal aan mij te danken waren.

De Oranje Mini Cooper

mini cooperWij hadden vroeger thuis een oranje Mini Cooper. Best leuk, zo’n klein opvallend autootje, die zag je niet zo vaak. Na het boodschappen doen bij de plaatselijke supermarkt maakten we de auto open, gooiden de boodschappen erin en toen we met het hele gezin in de auto zaten wilde de auto niet starten. Eigenlijk wilde de sleutel helemaal niet draaien in het contact. We snapten er allemaal helemaal niks van, totdat het ons opviel dat de Christoffelpenning niet op het dashboard zat. Bleek dat er op dat moment 2 oude oranje Mini Coopertjes op de parkeerplaats stonden en dat we dus gewoon in de verkeerde auto zaten.

De zingende collega

Op mijn werk in magazijn in het ziekenhuis werd vaak een beetje gek gedaan. We hadden een leuk team en het werd hoe langer hoe gekker. We hadden een cd-speler op een van de bovenste planken staan waar we onze eigen muziek mee mochten afspelen en dat ging om en om. Omdat we onder in de kelder van het ziekenhuis zaten had niemand last van ons zolang het werk maar gedaan werd. Om bij die plank te komen moest je met een laddertje omhoog. Een van mijn collega’s had een cd met “vieze” liedjes en aangezien we met een groep mannen en ik als vrouw die overal mee kan lachen waren, zongen we na een paar liedjes allemaal heel enthousiast mee.
Mijn collega stond boven op de ladder met zijn armen in de lucht mee te zwaaien op de maat van de muziek en vooral een liedje over een dame die Annet heet en een apart geslachtsdeel had (Zo groot als een kroket), deed het nogal goed.
De collega draaide het nummer nog een keertje en toen ontplofte de situatie. Onze hoogste chef kwam naar binnen stormen met naast hem een heel boze dame met een heel rood hoofd. Het bleek zijn nieuwe secretaresse te zijn, die Annet heette en dacht dat we haar met zijn allen in de zeik namen.

 

Kom jij ook vaker in rare of genante situaties terecht?

 


5 thoughts on “Mijn beste Blunders en Stommiteiten

 1. Hey Girl!

  Wat een leuke artikel! Lovely! Hahahaha ik speelde ook met roltrappen Heerlijk! Totdat mijn mams mij een eng verhaal vertelde over het koortje dat er tussen kan komen te zitten! Dat zag ze bij rescue 911. Ken je die programma?
  Yeahhhh Lol! Je raadt het al ! Ik ben er nooit meer op gaan spelen! Hahahaha

  It was fun to read Girl!

  Hugz & Kisses,
  Miss B.💋

  • Ow ja haha, dat programma ken ik nog! Met die gast van Star Trek als presentator. Als in dat programma iets gebeurde, dan werd er bij ons thuis ook opeens goed opgelet. Ik was ook wel klaar met roltrappen, maar mijn broertje is er nog ooit in een winkelkarretje vanaf gegaan als Jack Ass actie. 🙂 xxx

 2. Hahahaha, ik moest zo lachen om die auto…!
  Heerlijk!
  En die roltrap, ow..doodeng!
  Ik moet hard nadenken, er zijn vast wat situaties geweest, dat kan bijna niet anders, maar ik zal ze wel weggestopt hebben hahaha… enne, ow, die man met zijn “nieuwe vriendin”..dat zou mij ook zo kunnen overkomen. Super grappig!

 3. Wat een geweldige momenten! Ik vind dit soort dingen altijd heerlijk om te lezen, zeker omdat ik zelf ook de nodige blunders bega. Vooral om je verhaal over de kennis en zijn vriendin en dochter moest ik wel lachen. Dat zou mij ook zo kunnen overkomen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.