Afscheid van de Styletone Box & Favoriete producten

Styletone Box

Na 2 jaar heb ik besloten om te stoppen met de Styletone Box. Maar voordat ik definitief afscheid neem, heb ik nog een overzicht met de fijnste producten die ik de afgelopen 2 jaar heb ontvangen en ik wil uitleggen waarom ik nu mijn abonnement stopgezet heb.

Afscheid van de Styletone Box

Toen ik 2 jaar geleden lid werd van de Styletone Box was ik er ontzettend enthousiast over en dat ben ik al die tijd ook gebleven. Ik heb heel veel nieuwe diervriendelijke producten en merken ontdekt en deze box is nog steeds een van de betere subscribtion boxen die in Nederland te krijgen zijn. Maar er is voor mij een limiet bereikt, want hoeveel highlighters kan een mens nodig hebben? En hoeveel lippenstiften, terwijl ik die alleen in zachte tinten draag. Het begon te voelen als verspilling. Niet omdat de box zo duur is, maar omdat er steeds meer producten bijkwamen die ik niet gebruik. Het unboxen van de laatste 2 maanden heb ik niet eens meer online gezet. Misschien dat ik een ander soort subscribtion box ga nemen, maar daar wil ik eerst nog even over nadenken.

Mijn favoriete producten uit de box

Figs & Rouge skincare producten

Van Figs & Rouge ontving ik 4 producten en over alle 4 ben ik heel enthousiast. Het is een merk dat ik qua prijs zelf niet snel zou aanschaffen, maar het doet precies wat het moet doen. In de Styletone box van september 2016 ontving ik de Pore Refinin Anti-Blemish cream Duo Action (t.w.v. €31,50), in januari 2017 het Hydra-Activ Flawless Effects Active Lumioux Serum (t.w.v. €38,-), in april 2017 het Night Detox Serum (t.w.v. €38,50) en in maart 2018 het Soft Focus Pore Perfect Serum (t.w.v. €31,-). Met een ongeveer gemiddelde prijs van 35 euro zie je meteen waarom de Styletone Box wel een goede deal is. Dit is zeker een merk dat ik ga missen. Enkele van deze producten vind je hier.

Nacomi

Nacomi Body scrub - coffee

Ik vond de Nacomi Body Scrub – Coffee (t.w.v. €5,50) uit de box van februari 2017 een heel fijn product. Goed, het gaf wel een beetje zooi toen ik het tijdens het douchen per ongeluk van het rekje gooide, maar mijn huid werd er lekker zacht van en bleef ook langer zacht. De prijs is wat mij betreft goed te doen. Dit product en meer Nacomi koop je hier.

City Color paletten

De paletten van City Color zijn heel betaalbaar, maar daardoor niet minder goed. Vooral van het City Color Higlighter Trio (t.w.v. €5,95) uit de box van december 2016 werd ik heel erg blij. De pigmentatie is fantastisch. De City Color Eyebrow Kit (t.w.v. €9,95) uit de box van maart 2017 gebruik ik nog steeds regelmatig, net als het Concealer Quad t.w.v. €4,99 uit de box van januari 2018. Deze paletten en nog veel meer City Color producten zijn hier te koop. (Zelfs met korting!)

Ondanks het feit dat ik zelf stop met de Styletone Box, kan ik hem nog steeds aanraden als je je make-up stash wil uitbreiden met fijne producten. Je betaald hooguit €12,50 per box en je ontvangt een box met een gemiddelde prijs van €70. Hoe langer je afgesloten abonnement, des te goedkoper is de box. De producten zijn nooit op dieren getest en zijn vaak ook vegan. Je eerste box bestel je hier.

 

Wat vind jij de laatste tijd van de Styletone boxen???


4 thoughts on “Afscheid van de Styletone Box & Favoriete producten

  1. Ik heb de styletonebox nooit aangeschaft. Dit omdat er vaak producten in zitten die ik niet gebruik! Heb wel heel veel Glossyboxen gekocht, omdat er super leuke producten in zaten! Tegenwoordig ben ik fan van de Beauté et vogue box! T kost wat meer, maar. Er zitten hele fijne merken in!

  2. Ik heb hem in een ver verleden ook gehad en om die reden ook gestopt. Nieuwe producten leren kennen is leuk maar, een stash van 15 highliters maak ik in heel mijn leven niet op.

  3. Ik heb de box gehad voordat het styletone ging heten. Inderdaad om dezelfde reden afgezegd, ik vond het leuk om iedere maand een verrassing te ontvangen, maar er zat te veel in wat ik niet gebruik en dat vond ik zonde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.