Aankondiging | Feestweek 2,5 jaar Mara Tegendraads & winacties

Feestweek

Vanaf vrijdag 15 juni is het feestweek hier op mijn blog, want ik vier dat Mara Tegendraads al 2,5 jaar bestaat!!! Ik heb mijn best gedaan om er iets leuks van te maken en ik heb samenwerkingen met geweldig leuke bedrijven om jullie te kunnen verrassen. Ben je benieuwd wat er allemaal te gebeuren staat? Lees dan snel verder!

Feestweek Mara Tegendraads 2,5 jaar

Toen ik 2,5 jaar geleden begon met bloggen, wist ik nog niet dat ik het ook echt ging volhouden. In het begin kreeg ik wel wat lezers, maar dat waren voornamelijk mensen die ik ken en die gewoon een beetje nieuwsgierig of ik eigenlijk wel iets te melden had. Ondertussen heb ik lezers uit heel Nederland en België en zie ik aan de reacties dat ik een gezellig clubje trouwe volgers heb. You guys are awesome!!!!

Het afgelopen jaar is er voor mij veel veranderd en daardoor kwam er soms wat minder online. Toen Mara Tegendraads 2 jaar bestond, liet ik dat een beetje aan me voorbij gaan en ook mijn laatste verjaardag heb ik niet met jullie gevierd. Toch bleven jullie altijd komen. Daarom is het nu tijd om jullie te bedanken met een feestweek vol winacties.

Welke winacties kan je verwachten deze feestweek?

15 juni | All Day Jewels Etsy shop winactie, gesponsord door Simone van Simoneblogt.nl.

16 juni | Toko Trash winactie, gesponsord door Manu van Toko Trash.

17 juni | Delete Waxing Hillegersberg Rotterdam, gesponsord door Virginia (Franchise onderneemster)

18 juni | Queen of Rings piercing & tattooshop Rotterdam winactie, gesponsord door eigenaresse San.

19 juni | Flying Tiger zomer winactie, niet gesponsord, gewoon een cadeautje van mij aan jullie.

Zoals je kan zien, zijn het mijn favoriete bedrijven die meedoen! Natuurlijk wil ik die bedrijven alvast ontzettend bedanken. Mocht je dit nu lezen en zelf een bedrijf hebben (groot of klein, alles is leuk) dat je graag in de spotlight wil zetten met een winactie, dan hoor ik graag van je. Dan maken we van de 5-daagse feestweek gewoon een wat langere winweek.

Ik wens jullie allemaal heel veel succes met de winacties en ik hoop jullie de komende 2,5 jaar ook vaak te zien op Mara Tegendraads!!!! Dankjewel allemaal!!!

 


12 thoughts on “Aankondiging | Feestweek 2,5 jaar Mara Tegendraads & winacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.