1000 Vragen aan Mezelf #16 | Vraag 376 t/m 400

1000 vragen aan mezelf

2 Keer per maand vinden jullie hier een post met 25 vragen aan mezelf, waarbij ik mezelf beter leer kennen en jullie ook iets over mij leren. Ik zal mijn best doen om zo eerlijk mogelijk te antwoorden en anders subtiel om het antwoord heen te draaien. Vandaag beantwoord ik vraag 376 t/m 400.

1000 vragen aan mezelf

376. Voor welk dier ben je bang?

Lieveheersbeestjes, wormen, veel soorten spinnen, slakken etc. Eigenlijk alle kleine kruipers.

377. Waardoor was je voor het laatst helemaal van slag?

Post van de belastingdienst. Ik blijk een gigantische hoeveelheid terug te moeten betalen, omdat mijn ex teveel heeft verdiend. In plaats van het bedrag bij de juiste toeslagpartner te gaan halen, werkt dat bij de belastingdienst niet zo. Degene die ooit als eerste van de 2 partners een toeslag heeft aangevraagd, komt daar nooit meer vanaf en blijkt de enige verantwoordelijke partij te zijn. En dat ben ik, omdat ik toentertijd al een huishouden had.

378. Wat ligt er standaard in je koelkast?

Flesjes met sausjes. Ik hou van allerlei soorten sausjes bij mijn vlees en aardappelen en ik koop altijd teveel.

379. Schaam je je dat je naar bepaalde tv-programma’s kijkt?

Nee hoor. Ik kijk gewoon graag domme tv en daar schaam ik me niet voor.

380. Wanneer had je de tijd van je leven?

Nu! Ik heb heel veel stress vanwege de scheiding , vooral qua financiën en huisvesting, maar verder heb ik het zo naar mijn zin. Ik ben in de buurt van mijn vrienden, heb een ontzettend lieve vriend en ik doe heel veel leuke dingen, dus is het leven meestal mooi.

381. Op wie had je onterecht kritiek?

Ik heb werkelijk geen flauw idee.

382. Hergebruik je wel eens andermans grappen?

Natuurlijk, gewoon onder het motto “Beter goed gejat, dan slecht verzonnen!”

383. Bestel je altijd hetzelfde in een restaurant?

Nee, ik ga meestal voor avontuurlijk. Zo lang het maar lactose-vrij is.

384. Wat is je geheime ambitie?

Volgens mij heb ik geen geheime ambities.

385. Hoe zou je je dagen vullen als je alles mocht doen wat je wilde?

Eerst lekker uitslapen, daarna flink aan de slag met een personal trainer. Dan ergens lunchen en gaan shoppen tot ik er bijna bij neer val. Om weer een beetje bij te komen even lekker in een bubbelbad relaxen, waarna ik een uurtje ga zitten trutten en iets leuks aantrek. Weer lekker uit eten voor het avondeten en als afsluiter ergens lekker dansen en cocktailen.

386. Waar word je altijd enthousiast van?

Van leuke dingen doen met vriendinnen en goed eten.

387. Van welke spullen kan je genieten?

Schoenen!!!! Ik ben zo gek op schoenen.

388. Vind je het leuk om nieuwe dingen te doen?

Ja en vooral als een een uitdaging of grensverleggend is.

389. Ben je een vragensteller of een verteller?

Ik ben een verteller en kan uren zitten zwetsen. Toch stel ik ook vragen uit interesse aan mijn gesprekspartner.

390. Wat was je laatste creatieve uitspatting?

Ik teken de laatste tijd weer wat vaker. Nog lang niet zo goed als vroeger, maar ik heb er wel plezier aan.

391. Bij welk liedje draai je de radio harder in de auto?

Kryptonite van 3 Doors Down moet je gewoon keihard draaien. Het is bijna onvergefelijk om dat niet te doen. 😉

392. Wanneer heb je voor het laatst enorm veel plezier gehad?

Afelopen week nog, toen ik naar een dead metal feest ging.

393. Is je partner ook je beste vriend of vriendin?

Nee. Mijn vriend is mijn lief, terwijl mijn vrienden iets heel anders voor me betekenen.

394. Welk accent vind je charmant?

Een Schots accent vind ik best wel sexy.

395. Op welke momenten van het leven vliegt de tijd?

When you’re having fun!

396. Wanneer ben je voor het laatst van kapsel veranderd?

Dat is raar maar waar alweer een  tijdje geleden, omdat ik mijn haren laat groeien. Begin vorig jaar ging ik voor het laatst naar de kapper en liet een schuine pony knippen.

397. Is uit het oog ook uit het hart?

Nee, absoluut niet. Er zijn mensen die ik al 20 jaar niet heb gezien, maar waar ik wel regelmatig aan moet denken.

398. Hoe zorg je dat het leven soms wat langzamer gaat?

Dat doe ik zo min mogelijk. Eigenlijk alleen als ik ziek ben, dan gaat alles vanzelf langzaam. Verder hou ik er van als alles een lekker tempo heeft.

399. Doe je elke dag iets nieuws?

Nee helaas niet. Op een gegeven moment heb je toch een vaste routine.

400. Waar ben je Oost-Indisch doof voor?

Gezeur. Ik vind dat mensen tegenwoordig veel te veel klagen en veel te weinig dankbaar zijn voor de kleine mooie dingen in het leven. Vooral de mensen die in mijn ogen al heel veel hebben, die lijken alleen maar te leven om nog meer te hebben en dan nog te vinden dat ze iets tekort komen. Heel jammer.

 

Wat zou jij nog van mij willen weten???


3 thoughts on “1000 Vragen aan Mezelf #16 | Vraag 376 t/m 400

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.