1000 Vragen aan Mezelf #7 | Vraag 151 t/m 175

1000 vragen aan mezelf

2 Keer per maand vinden jullie hier een post met 25 vragen aan mezelf, waarbij ik mezelf beter leer kennen en jullie ook iets over mij leren. Ik zal mijn best doen om zo eerlijk mogelijk te antwoorden en anders subtiel om het antwoord heen te draaien. Vandaag beantwoord ik vraag  151 t/m 175.

1000 Vragen aan Mezelf 151 t/m 175

151. Waar zou je beroemd mee willen zijn?

Het zou best leuk zijn om een beroemde blogger te zijn, maar van de andere kant legt dat er ook meer druk op. Ik denk dat ik best beroemd zou willen worden met een of andere handige uitvinding. Bijvoorbeeld iets om een dekbedovertrek sneller mee om het dekbed te krijgen. Dat blijft lastig, vooral voor kleine mensen als ik.

152. Hoe voelt het om afgewezen te worden?

Best rot natuurlijk. Maar bij een afwijzing hoef je je niet per sé neer te leggen. Je kan ook nog harder proberen en misschien lukt het dan wel.

153. Wie wil je beter leren kennen?

Ik had mijn oma wel beter willen kennen. Ik kende haar alleen als mijn oma, maar ze heeft natuurlijk ook een heel leven gehad voordat ze oma werd en daar had ik wel meer over willen weten.

154. Ruik je altijd lekker?

Meestal wel. Ik heb een flinke collectie geurtjes en ik ga nooit de deur uit zonder geurtje. Maar af en toe is het ook lekker om een hele dag in de pyjama te zitten en dan zal ik vast wat minder fris ruiken.

155. Hoeveel boeken lees je per jaar?

Vorig jaar las ik er meer dan 100 en dit jaar heb ik mijn reading challenge van Goodreads op 120 gezet. Op het moment heb ik er 47 gelezen en zit ik op 39% van de challenge.

156. Google je jezelf?

Mezelf niet, maar mijn blog wel. Soms wil ik zien hoe hoog mijn posts in Google staan.

157. Welke historische gebeurtenis had je graag met eigen ogen gezien?

Dit is zo’n makkelijke vraag! Woodstock ’69 natuurlijk!  Dan had ik Janis Joplin live kunnen zien.

158. Zou je met je vrienden/vriendinnen kunnen samenwonen?

Met vriendin G. wel denk ik. Met vriendin J. deelde ik een pandje en dat was geweldig. Maar met de meesten zou het me niet lukken.

159. Praat je tegen voorwerpen?

Alleen maar onvriendelijke gesprekken. 😉 Tegen de tv, of tegen iets dat niet wil doen waar het voor gemaakt is. “Waarom doe jij het G$#@*&^% niet?????”

160. Wat is je grootste tekortkoming?

Ik heb absoluut geen geduld. Alles moet Nu, Nu, Nuuuuu!!!

161. Ben je een honden- of kattenmens?

Ik ben een hondenmens. Ik heb van kleins af aan altijd een of meerdere honden gehad en bij mij mogen ze allemaal hun hele leven blijven. Misschien zou ik een kattenmens kunnen zijn, maar ik ben allergisch voor ze. Mooi en lief vind ik ze wel.

162. Hoe laat je merken dat je iemand aardig vindt?

Heel gewoon, door “Ik mag jou wel!”te zeggen.

163. Met welke reden eet je?

Honger, verveling, gezelligheid.

164. Dans je voor de spiegel?

Ja hoor, soms wel. Even een beetje gek doen of gewoon om te testen of ik nog wel kan Hakkuh. 😉

165. Waarin ben je anders dan andere mensen?

Ik heb vaak het idee dat ik een beetje van mensen af sta. Ik snap het nooit zo als mensen dingen laten, om wat andere mensen ervan kunnen denken. Ik heb dat totaal niet. Ik doe wat ik wil en ik zie eruit zoals ik wil en het zal me worst zijn wat een ander daarvan denkt.

166. Welke jeugdfilm zou je kinderen aanraden?

Elk kind zou The Goonies gezien moeten hebben.  En vroeger vond ik Kunst & Vliegwerk van Herman van Veen erg leuk.

167. Blijf je tot het laatst op feestjes?

Als het gezellig is, dan ben ik degene die je tijdens het opruimen nog met de bezem naar buiten moet vegen. 😉

168. Welk nummer heb je de laatste tijd grijs gedraaid?

Ik heb geen specifiek nummer vaak geluisterd de laatste tijd, maar wel veel 90’s zomerhits.

169. Oefen je voor een telefoongesprek?

Nee. Ik ben beter als ik gewoon begin te praten. Als ik wel repeteer, dan wil ik het te snel vertellen en struikel ik over mijn woorden.

170. Wanneer heb je voor het laatst gehuild bij anderen?

Toen ik te horen kreeg dat een heel belangrijk iemand heel erg ziek is.

171. Met wie breng je het liefst een vrije dag door?

Met mijn vriend. We hebben altijd best lol samen.

172. Wat was het beste advies dat iemand je ooit gaf?

Dat je altijd jezelf moet zijn.

173. Waar denk jij aan bij de zomer?

Aan de camping, beach party’s, barbecuen, muziek, festivals, zee, zwemmen, ijsjes etc.

174. Hoe ruikt je favoriete parfum?

Mijn favoriete parfum is Visit van Azzaro. Het is een bloemige houtachtige musk geur. Topnoten zijn Oranjeblad en Peper; hartnoten zijn Indiase Jasmijn, Ceder uit Virginia, Edele houtsoorten en Roos; Basisnoten zijn Tonkaboon, Amber, Muskus en Benzoine. Helaas is hij lastig verkrijgbaar in Nederland.

175. Welke kritiek raakt je het meest?

Die van mijn vriend. Meestal is die kritiek best wel raak, dus die komt harder aan.

 Verzoekje van Yvonne:

Ik heb ooit op mijn blog verteld dat ik altijd per kledingstuk dezelfde kleur wasknijpers moet hebben en dat ik de was in groepjes van dezelfde soort kledingstukken ophang en Yvonne wilde dat graag een keertje zien. 😉 Dus bij deze: Zo ziet het er uit.

Wat zou jij nog van mij willen weten???


6 thoughts on “1000 Vragen aan Mezelf #7 | Vraag 151 t/m 175

  1. Ik google mezelf af en toe. Even kijken wat er terug te vinden is. Toen ik aan het solliciteren was bekeek ik dit ook maar gelukkig heb ik mezef overal goed afgeschermd 🙂

  2. Zo leuk om te lezen altijd! Ik zou ook niet met andere mensen kunnen samenwonen, ik heb wel een tijd op kamers gewoond maar vond dat helemaal niks. Rommel in de keuken, toilet bezet als je moest. (en soms trokken ze niet eens door)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.