1000 Vragen aan Mezelf #10 | Vraag 226 t/m 250

1000 vragen aan mezelf

2 Keer per maand vinden jullie hier een post met 25 vragen aan mezelf, waarbij ik mezelf beter leer kennen en jullie ook iets over mij leren. Ik zal mijn best doen om zo eerlijk mogelijk te antwoorden en anders subtiel om het antwoord heen te draaien. Vandaag beantwoord ik vraag  226 t/m 250.

1000 Vragen aan Mezelf 226 t/m 250

226. Wanneer was je het allergelukkigst?

In de jaren 90 en vooral op de camping. Wat een geweldige en zorgeloze tijd was dat.

227. Met wie ben je graag samen?

Met mijn hondjes en met mijn vriendinnen.

228. Wil je alles verklaren?

Nee, ik hou van mysteries, die vaak een heel stuk minder spannend zijn als je ze kan verklaren.

229. Wanneer heb je voor het laatst je angst opzij gezet?

Elke keer als ik op een ladder sta, of als er een beestje binnen zit dat ik zelf durf op te ruimen.

230. Wat is je grootste jeugdzonde?

Oké, nu is er eindelijk een vraag gekomen waar ik geen antwoord op wil geven en dat doe ik dan ook niet.  Ik was niet altijd de braafste en het heeft weinig te maken met wie ik nu ben, dus deze vraag slaan we over.

231. Wat weiger je te begrijpen?

Dat er mensen zijn die dieren mishandelen. Dat zijn geen mensen, maar onmensen.

232. Welke anekdote over jezelf hoor je nog vaak?

WHahahaha, ik moet nu al lachen… Dat is de anekdote van de afterparty-kroeg in België. Ik was met vriendin P. en 2 gasten die zij kende onderweg, vanuit het feestcafé waar we waren, naar een café dat opengaat zodra de andere kroegen sluiten. En we gaan nog niet naar huis…. Totdat alles begon mis te gaan. We waren verdwaald in België, een van die gasten vond mij een beetje te leuk en ik moest er niks van hebben. Uiteindelijk zijn we nog bij een bordeel gestopt om daar te gaan vragen naar de weg. Ik ben niet snel uit mijn doen, maar toen die gast daarna bijna op mijn schoot zat, was ik er helemaal klaar mee. Vriendin P. laat me dat nooit meer vergeten.

233. Welke dag in je leven zou je willen overdoen?

Mijn trouwdag en dan zou ik helemaal niet trouwen.

234. Heb je liever meer tijd of meer geld?

Ik heb altijd tijd teveel en geld te weinig, dus doe mij die centjes maar!

235. Zou je willen weten wat de toekomst je brengt?

Nee, ik laat alles komen zoals het komt en ik laat me verrassen.

236. Kan je goed je grenzen aangeven?

Ja, als het klaar is, dan is het ook klaar wat mij betreft.

237. Ben je ooit in een gevaarlijke situatie terecht gekomen?

Wel meer dan 1 keer. Trouble was my middle name.

238. Heb je een tic?

Ja, ik friemel aan mijn oorbellen.

239. Is geluk een doel of een momentopname?

Geluk is een momentopname en als je extra geluk hebt, dan heb je heel veel van die momentopnames.

240. Met wie wil je je laatste minuten doorbrengen?

Met mijn beste vrienden.

241. Heb je een missie in je leven?

Mijn missie is om zoveel mogelijk Hidradenitis Suppurativa Awareness te kweken en artsen aan te zetten tot onderzoek, zodat we de ziekte uiteindelijk niet meer hoeven te onderdrukken, maar we gewoon kunnen genezen.

242. Ben je aan iets verslaafd?

Ja, aan nicotine. Het roken kan ik goed laten, maar ik heb nu al jaren een e-smoker / damper die ik overal mee naartoe sleep.

243. Welk overlijden heeft je het meest aangegrepen?

Er zijn in mijn kennissenkring helaas meerdere mensen geweest die zelfmoord hebben gepleegd. En dat waren niet de mensen met een pestverleden of mensen zonder vrienden bijvoorbeeld, maar juist de populaire, spontane, creatieve en mooie mensen die het leven te zwaar vonden. Ik heb daar veel moeite mee, omdat we het nooit gemerkt hebben en de wereld zonder hun een stuk minder mooi is.

244, Hoe zou de titel van jouw autobiografie luiden?

“Mara Tegendraads – Ik ben wie ik ben en je doet het er maar mee!”

245. Hoeveel lijk je al op wie je wilt zijn?

Ik hoop dat ik een goed mens ben en meer hoef ik niet te zijn.

246. Wanneer moet je een relatie beëindigen?

Als je merkt dat de koek op is, als je partner is vreemdgegaan, als er sprake is van een gewelddadige situatie of als je je er niet goed bij voelt.

247. Hoe belangrijk is je werk?

Ik werk al sinds 2006 niet meer. Ik ben volledig afgekeurd en dat vind ik verschrikkelijk. Ik ging ontzettend graag naar mijn werk en ik haalde er voldoening uit.

248. Wat had je graag goed willen kunnen?

Muziek maken. Ik vind het jammer dat ik nooit een instrument heb leren bespelen en mooi zingen kan ik helaas ook al niet.

249. Maakt geld gelukkig?

Nee. Maar het helpt je wel een eindje op weg.

250. Zou je je partner nu opnieuw willen uitkiezen?

Ja absoluut. Mijn vriend is de allerliefste. Ik vind hem ook supermooi om te zien.

Wat zou jij nog van mij willen weten???


4 thoughts on “1000 Vragen aan Mezelf #10 | Vraag 226 t/m 250

  1. Wat verdrietig van die mooi mensen om je heen die je moet missen. Ik zou wel willen weten of je goed kan koken, en wat je dan graag maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.