100 Volgers op Bloglovin’ !!! (+reminder winactie)

Whoohoo, daar zijn ze dan, de eerste 100 volgers op Bloglovin’!!! Voor veel bloggers is dat net niks, maar ik ben er heel blij mee. Die mensen passen heus niet allemaal in mijn woonkamer. πŸ˜‰Β  Ik vind het een feestje, dus vieren jullie een klein beetje met me mee?

In december 2015 begon ik met dit blog. Ik had er geen hoge verwachtingen van. Ik wou graag schrijven over mijn aandoening HS en laten zien dat chronisch zieke mensen meer zijn dan alleen een ziek persoon. Na 2 posts werd ik zieker en kwam het bloggen er niet meer van. Gelukkig knapte ik weer op en sinds april dit jaar verschijnen er regelmatig nieuwe artikelen op Mara Tegendraads.

Ik merk dat alles steeds beter begint te gaan, niet alleen Bloglovin’. Ik zie een aanzienlijke groei in mijn statistieken (deze maand heb ik op de helft van de maand al bijna evenveel bezoekers als de hele vorige maand.), mijn foto’s gaan er beetje bij beetje op vooruit en op Instagram ben ik eindelijk over de magische grens van 300 volgers gegaan. Aan de reacties zie ik ook dat bezoekers vaak terug komen. Afgelopen week postte ik mijn 50e artikel op WordPress.

Leuke dingen die ik al heb meegemaakt door het bloggen:

  • Ik heb meegedaan aan #EchtePostIsCool, wat ik geweldig vond. Niet alleen het pakketje ontvangen, maar zeker ook het shoppen, inpakken en versturen.
  • Ik heb een gastblog over HS geschreven dat gepubliceerd is op Sugarframe.nl.
  • Ik kreeg afgelopen week een verzoek om gastblogger te zijn op een Belgisch blog en dat gastblog komt het eerste weekend van september online.
  • Ik krijg heel lieve reacties van mijn volgers en mede-bloggers op social media.

Ik ben ondertussen ook al aan mijn tweede winactie bezig. Niet gesponsord, maar dat kan ik eigenlijk ook nog niet verwachten na 3,5 maand actief bloggen. Misschien dat dat er ooit van komt. Ik sta er wel voor open, maar als het niet gebeurt is het ook geen drama.

 

Dingen die ik graag wil verbeteren zijn:

  • Actiever worden op Twitter, zodat ik daar ook de lol van ga inzien. πŸ˜‰
  • Misschien eens wat orde scheppen op mijn Instagram account, al laat de chaotische samenstelling wel goed zien wie ik ben.
  • Zorgen dat er op de FB-pagina van Mara Tegendraads meer gaat gebeuren dan alleen het posten van mijn nieuwe blogposts.
  • Mijn foto’s moeten beter. Ik doe mijn best, maar het is nog lang niet het niveau dat ik graag wil.
  • Eens wat verder vooruit plannen en proberen een blogschema te maken.

Al met al ben ik best tevreden. Er zijn nog veel dingen die beter moeten en kunnen, maar op dit moment ben ik gewoon even trots op de dingen die ik bereikt heb. Ik heb veel plezier in het bloggen en in het lezen van andere blogs.

Ik ben meer dan alleen ziek, ik ben een blogger!!!

 

Volg jij mij al op Bloglovin’ of andere social media? En doe je al mee aan de winactie?

 


0 thoughts on “100 Volgers op Bloglovin’ !!! (+reminder winactie)

  1. Super goed! en dat in zo een korte tijd. Je moet het zo zien, stel je voor dat je honderd mensen moet toespreken in een zaal…eng, toch? Op twitter weet ik ook niet veel te zeggen, behalve posts delen en op FB heb ik het wel eens geprobeerd, iets anders dan het delen. Maar ik merkte dat mensen te weinig tijd hebben om overal op te reageren. Daarom heb ik ook een persoonlijke FB pagina, daar kan je gewoon lekker los gaan πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.